Veel gestelde vragen

Wanneer zie ik resultaat?

Dit verschilt per klant, meestal zie je na de eerste behandeling al resultaat. Rond de zesde behandeling ervaar je een strakkere huid en zichtbaar minder cellulite. Het resultaat is blijvend mits er geen gewichtsschommelingen plaatsvinden. Een herhaal behandeling om de maand wordt aangeraden.

Is het pijnlijk?

Onze huidverstrakking methodes zijn niet-invasief. De meeste klanten vinden onze behandelingen oncomfortabel. Het is normaal dat u tijdens en een paar uur na de behandeling een warm gevoel ervaart. Uw huid kan enkele uren rood zijn, blauwe plekken zijn vetophopingen die loskomen tijdens de behandeling, deze vervagen en worden minder na meerdere behandelingen.

Ben ik geschikt om te behandelen?

Niet iedereen mag vanwege medische redenen onze behandelingen ondergaan. Zwangerschap, spataders, hart- en nieraandoeningen, overgewicht, chemotherapie, bloedverdunners, of diabetes dienen eerst hun arts te raadplegen!​

Hoe bereik ik het ultieme resultaat?

Ga direct aan de slag met je leefstijl. Een wekelijkse behandeling wordt aangeraden, tot het resultaat is behaald. Na de behandeling kunt je onmiddellijk je dagelijkse routine hervatten. Wel is het belangrijk dat men veel water inneemt voor het versnellen van het afvoer proces, omdat goed resultaat haalbaar is wanneer het weefsel veel vocht bevat. Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is, komt het op die plaats niet meer terug. Maar bij een ongezonde, eenzijdige voeding, te weinig vochtopname en te weinig beweging slaat het lichaam opnieuw vetcellen op andere plaatsen. Een gezonde levensstijl en regelmatige lichaamsbeweging in combinatie met onze technieken geven een optimaal blijvend resultaat!

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 70 en 90 minuten per sessie. Wij gebruiken hierin verschillende technieken om het optimale resultaat te behalen. Tijdens de behandeling gebruiken wij anti-cellulite oliën en crèmes. De intake zal maximaal 20 minuten duren. Hiervoor krijg je meer inzichten over je lichaam.  Daarnaast biedt SkiNature ook andere behandelingen om te kunnen combineren voor een optimaal resultaat, zoals Bodywrap en Vacuumthearapie. Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 30 en 40 minuten.