Technieken

Bindweefselmassage

Deze behandeling verbetert de doorbloeding zodat vetcellen worden afgebroken en afvalstoffen beter worden afgevoerd. De huidstructuur wordt gladder en strakker. We voeren de behandeling uit met onze G5 machine en een anti-cellulite olie.

Cupping

Deze behandeling is een zuigtechniek die onderhuidse verklevingen losmaakt. Dit zijn de boosdoeners die zorgen voor deukjes in de huid. Door de combinatie van bewegingen en vacuümcups te gebruiken, wordt de bloedsomloop en bindweefsel gestimuleerd.

Cavitatie Treatment

Deze behandeling gebruikt laag frequente geluidsgolven om vetcellen en afvalstoffen af te breken, deze worden op een natuurlijke wijze uit het lichaam afgevoerd. Dit resulteert in een strakke en stevige huid, ook zeer effectief bij cellulite. Al na een aantal behandelingen is er sprake van een omvangvermindering in de probleemgebieden.

Radio Frequentie Therapie

Deze behandeling verhit het bindweefsel en stimuleert de onderhuidse lagen. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger en strakker wordt en de cellulite minder zichtbaar is. Radiofrequentie zijn elektromagnetische golven, deze kunnen als mini-schokken worden ervaren.

Vacuümtherapie

Deze behandeling wordt gebruikt om bloedcirculatie te stimuleren, cellulite te verminderen en om de onderliggende vetlagen te egaliseren. Vacuümtherapie helpt ook om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Hierbij wordt de focus gelegd op plaatselijke zones. Vacuüm therapie wordt ook gebruikt voor plaatselijke volume, een billift.

Bodywrap

Tijdens de infraroodbehandeling wordt het lichaam tot aan de nek in de wrap (een soort slaapzak) gelegd. Hierin wordt de warmte opgehoogd tot tussen de 25 en 75 graden. Dit is afhankelijk van het gevoel van comfort. De behandelaar zal dit nauwkeurig monitoren en u te woord staan voorafgaand aan de behandeling. We voeren de behandeling uit met een hot cream, deze verstrakt de huid en zorgt voor spierherstel. U kunt tussen de 300 – 800 kilocalorieën per keer verliezen.